Головна Новини Суспільство Війна з Росією Будуть проблеми: росіяни скаржаться на одному з напрямків українського фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Будуть проблеми: росіяни скаржаться на одному з напрямків українського фронту

Російські солдати відчувають брак боєприпасів на південному фронті.

29 серпня 2023, 17:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські військові блогери вказують на недостатню кількість боєприпасів для ведення артилерійського вогню на Херсонщині. Росіяни повідомляють про зростаючі проблеми в російській армії.

Будуть проблеми: росіяни скаржаться на одному з напрямків українського фронту

Російські окупанти. Фото з відкритих джерел

Благодійний фонд "Російський отаманський фонд", який фінансує солдатів РФ на передовій написав у Telegram, що сподівається на розв'язання проблем з постачанням боєприпасів, "інакше будуть проблеми".

Російський блогер Роман Сапоньков скаржиться на відсутність артилерійської підтримки.

"Командир бригади і начальник розвідувального батальйону відправляють наших хлопців без артилерійської підтримки, без безпілотників — бідолах вбивають пачками", — пише Сапоньков.

Інший російський блогер вказує, що російська 205-та бригада зіткнулася з "тривожним сигналом кризи в армії та країні". Та пояснює, що "головна проблема Міноборони РФ добре відома"  відсутність боєприпасів.

"205-а бригада ЗС РФ, яка воює в Херсонській області, отримала наказ зайняти острови на Дніпрі; військовослужбовці відповіли, що їм не вистачає боєприпасів, їжі, артилерійської підтримки та розвідки", – йдеться у повідомленні в блозі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що півсотні російських солдатів побили свого командира та здались в полон ЗСУ. Причиною такого рішення називають відсутність постачання до позицій російських військових на передовій.

Також "Коментарі" писали, що Головне управління розвідки провело вдалу операцію та організувало вибух у казармі кадирівців в Енергодарі. Для реалізації цього плану був залучений рух опору на окупованих територіях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини