Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали плани Кремля на зиму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали плани Кремля на зиму

Цієї зими росія робитиме головну ставку на руйнування енергетичної інфраструктури України, упевнений радник голови ОП Михайло Подоляк.

8 грудня 2022, 14:52
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів про стратегію, якої, на його думку, дотримуватиметься Росія цієї зими. Як передає видання "Коментарі", свої думки радник голови ОП оприлюднив у Twitter.

У Зеленського назвали плани Кремля на зиму

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Михайло Подоляк упевнений, що цієї зими путінський режим та його війська робитимуть ставку на руйнування енергетичної інфраструктури України, говорити про необхідність припинення вогню та за необхідності брязкати ядерною зброєю.

"Класична тріада путіна, чи ставки Кремля цієї зими. Геноцидні атаки на енергетику, щоб залишити мільйони без світла та викликати потік біженців. Інформаційна кампанія щодо необхідності припинення вогню, щоб припинити страждання. Ядерне залякування у разі програшу", – написав Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ППО Patriot в Україні не буде: як пояснити рішення Заходу – чому воно не стало несподіванкою.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у традиційному зверненні 7 грудня президент Володимир Зеленський повідомив, що українські захисники звільнили 1888 населених пунктів, але ще стільки ж перебувають під російською окупацією. Він також акцентував увагу на звірствах РФ (та продовжує цілеспрямовано винищувати мирне населення), важливості трибуналу над країною-агресором, говорив про ситуацію на фронті, в енергетиці, торкнувся рішення Верховного суду Франції, який залишив чинним рішення про виплату українському "Ощадбанку". 5 млрд Росією (процес тягнувся ще з 2015 року). Як у найближчому майбутньому може розвиватися ситуація на всіх фронтах, включаючи власні військові, дипломатичний, економічний? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини