Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали нову причину, чому окупанти атакують на Авдіївському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали нову причину, чому окупанти атакують на Авдіївському напрямку

Противники "тупо в лоб" йдуть Авдіївським напрямом, зазначили на Банковій

23 жовтня 2023, 16:30
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська намагаються просуватися на Авдіївському напрямку, тому що на тій території, яку на сьогоднішній день контролює Росія, є багато посібників РФ-бандитів, які мають прямий інтерес, щоб була частина Донбасу, де немає закону та правил. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "УНІАН" висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського назвали нову причину, чому окупанти атакують на Авдіївському напрямку

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"З точки зору того, що відбувається на Авдіївському напрямку, ..., це абсолютно політичне рішення. Вони тупо в лоб йдуть на цьому напрямку..., намагаючись вийти на адмінкордони Донецької області в рамках якоїсь політичної програми, політичної доцільності", — зазначив Михайло Подоляк.

За його словами, ці напрямки для масованих атак ворогом обрано невипадково.                                                                                                 

"Кримінальні анклави Донецька – там наймотивованіші були люди, ну, бандити, які там довгий час жили, вони порахували, що це вже до кінця життя у них буде своя територія, де жодних правил, жодних законів не буде", – зазначив Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни зазнають великих втрат у живій силі та техніці недалеко від Авдіївки. Але це не зупиняє супротивника. Російське командування продовжує перекидати додаткові війська на Авдіївський напрямок. Отже, ворог не відмовився від мети – оточити та захопити місто. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло — чому саме зараз Росія активізувалася на фронті, як може відреагувати Захід. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини