Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали кінцеву мету контрнаступу, відповівши, чи почався він вже
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали кінцеву мету контрнаступу, відповівши, чи почався він вже

В Офісі президента попередили – на досягнення цілей контрнаступу може піти багато місяців

13 червня 2023, 07:40
Поділіться публікацією:

Контрнаступ України вважатиметься успішним, якщо українським військам вдасться повернути під контроль Києва всі окуповані території. Питання Криму тут одне з головних. Півострів має бути деокупований. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю CNN заявив заступник голови Офісу президента України Ігор Жовква. Він повідомив, що деякі контрнаступальні дії вже стартували. Зі зрозумілих причин чиновник не став вдаватися в деталі контрнаступу.

У Зеленського назвали кінцеву мету контрнаступу, відповівши, чи почався він вже

Ігор Жовква. Фото: Офіс президента

Ігор Жовква уточнив, що не варто думати, що мети вдасться досягти дуже швидко. Для досягнення цілей може знадобитися багато місяців.

Жовква нагадав, що це не перший контрнаступ ЗСУ. Заступник голови ОП нагадав, що раніше російських загарбників уже вибили з територій Харківської та Херсонської областей.

Нинішній наступ, ймовірно, не буде останньою контрнаступною операцією, додав він, зазначивши, що українські війська все ще потребують більшої кількості артилерії та боєприпасів.

Зазначимо, ЗСУ продовжують видавлювати окупаційні війська у Запорізькій області. Є успіхи і на Донецькому напрямку. При цьому російська пропаганда, частиною якої є і Міноборони, видає традиційні заяви у стилі "все за планом, українці зазнають значних втрат, Росія переможе всіх". Що можна сказати про те, що зараз відбувається на всіх фронтах російсько-української війни, включаючи інформаційний? Портал "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить пожвавлення на фронті – у чому помилився Захід щодо контрнаступу ЗСУ. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини