Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали кількість ракет, випущених Росією сьогодні по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали кількість ракет, випущених Росією сьогодні по Україні

Радник глави Офісу президента Подоляк зазначив, що росіяни продовжують руйнувати критичну інфраструктуру та масово вбивати цивільних

29 грудня 2022, 10:20 comments3802
Поділіться публікацією:

Російські війська під час масованої атаки 29 грудня випустили у бік України понад 120 ракет. Про це повідомляє видання "Коментарі", із посиланням на повідомлення у Twitter радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

У Зеленського назвали кількість ракет, випущених Росією сьогодні по Україні

Обстріл. Фото: Getty Images

"29.12.22. Над усією Україною понад 120 ракет, випущених "злісним російським світом", щоб зруйнувати критичну інфраструктуру та масово вбивати цивільних", — написав Михайло Подоляк.

Також радник голови ОП іронічно підкреслив, що український народ чекає на чергові пропозиції від "миротворців" про "мирне врегулювання", "гарантії безпеки для Росії" та "небажаність провокацій".

Зазначимо, 29 грудня ранок в Україні розпочався з масштабної повітряної тривоги. Українців попереджають про небезпеку ракетних ударів За словами радника Офісу президента Олексія Арестовича, очікується пуск 100 ракет у кілька хвиль.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський виступив із традиційним щорічним посланням до Верховної Ради. Які головні заяви пролунали від глави української держави.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін підписав указ про заходи у відповідь на введення стелі цін на російську нафту. Відповідний документ забороняє постачання нафти постачати нафту країнам, що приєдналися до цінового ембарго. Тим часом, українська влада намагається знизити ризики нових ударів по нашій енергосистемі, приймаючи різноманітні рішення, але попереджаючи, що загроза масових ракетних ударів залишається. Які головні енергетичні підсумки року, що минає, – для України та Росії? Чого можна очікувати у новому році? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини