Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали єдину мету розмов Кремля про мирні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали єдину мету розмов Кремля про мирні переговори

Подоляк, говорячи про ініціативу переговорів РФ, заявив, що росіяни просто намагаються загальмувати військову допомогу Україні.

13 лютого 2023, 12:30
Поділіться публікацією:

Розмови про необхідність відновити мирні переговори щодо припинення війни в Україні потрібні російському керівництву лише для того, щоб відвернути увагу від мобілізації, накопичення сил та максимально уповільнити постачання військової допомоги Україні. Якщо ж говорити про реальні переговори, то Кремль у них не зацікавлений. Як передає видання "Коментарі", про це у себе на Twitter написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського назвали єдину мету розмов Кремля про мирні переговори

Офіс президента. Фото: Українска правда

"По-перше, РФ маскує так мобілізацію та накопичення ресурсів. По-друге, намагається загальмувати військову допомогу Україні, передачу танків, ракет. Ніколи не слухайте", — написав Михайло Подоляк.

За його словами, очевидно, що "переговорні ініціативи" – спосіб відвернути увагу від підготовки наступних актів агресії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, що попри те, що росіяни сконцентрували всі сили на Донбасі, вони незабаром чекають на наступ ЗСУ в Запорізькій області. Так, у Кремлі вважають, що українські сили можуть піти в атаку на Луганщині.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський повідомив, що зроблено черговий санкційний крок нашої держави проти атомної галузі держави-терориста. Своїм указом він ввів у дію рішення РНБО щодо санкцій проти 200 осіб, які працюють на російську "атомку". Він також наголосив, що наша країна робить все, щоб санкції проти російської атомної галузі стали частиною глобальних санкцій проти Росії за війну, яку вона розв'язала. Якою є ймовірність, що вдасться притиснути російську "атомку"? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини