Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського лаконічно відреагували на «закони» Путіна про анексію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського лаконічно відреагували на «закони» Путіна про анексію

Україна поверне всі свої території, упевнений голова ОП Андрій Єрмак.

5 жовтня 2022, 12:28 comments1155
Поділіться публікацією:

На Банковій заявили, що так звані путінські "закони про прийняття" чотирьох українських областей до складу Росії не стоять папери, на яких підписано, і що Україна поверне всі свої території. Як передає портал "Коментарі", про це голова Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

У Зеленського лаконічно відреагували на «закони» Путіна про анексію

Офіс президента. Фото: Українска правда

"Безглузді рішення країни-терориста не стоять паперу, на якому підписані. Колективний дурдом може й надалі жити у вигаданому світі", — написав Андрій Єрмак.

За словами глави Офісу президента, найкращі ліки від російського божевілля – "ЗСУ, високоточна зброя, офензива (наступ – ред.)".

"Повернемо до реальності, заберемо все своє", – підсумував Єрмак.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українська заявка про прискорене членство в НАТО вже знаходиться у штаб-квартирі Альянсу в Брюсселі. Далі заявку розглядатимуть на рівні послів держав-членів. Як події можуть розвиватись далі? За якого сценарію Україна може стати членом НАТО у найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у зверненні 4 жовтня президент України Володимир Зеленський повідомив про значні успіхи ЗСУ на Херсонщині, про переговори з керівництвом Індії, Італії та США, у тому числі – що подякував американському президенту за черговий пакет військової допомоги, до якого увійшли HIMARS. Крім того, заявив, що підписав указ про визнання недійсними всіх указів Путіна щодо спроб анексії української території. Про що говорять дані переговори та заяви? Як ситуація у російсько-українській війні може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини