Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського дорікнули партнерам: з чим досі тягнуть союзники
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського дорікнули партнерам: з чим досі тягнуть союзники

В Офісі президента дорікнули партнерам у відкладанні передачі Україні систем ППО

31 жовтня 2022, 11:02
Поділіться публікацією:

Весь світ спостерігає за масовими руйнуваннями в Україні та при цьому продовжує відкладати передачу Україні систем ППО. Про це заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на його Twitter.

У Зеленського дорікнули партнерам: з чим досі тягнуть союзники

Офіс президента. Фото: Українска правда

"Черговий масований каскадний ракетний удар по десятках міст України. Не сумніваюся, що світові цікаво дивитися на масові руйнування, заморожування цілої країни в прямому ефірі, а потім всерйоз слухати переговорні пропозиції Росії. І всіляко відкладати передачу Україні систем ППО...", — зазначив Подоляк.

Сьогодні росіяни масово обстрілюють Україну ракетами, ушкоджуючи енергетичні об'єкти. Українців попередили про екстрені відключення світла через обстріл окупантів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до чого готується Росія, продовжуючи розмови про "брудну бомбу" — чи здатний Захід на превентивний удар.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у зверненні 30 жовтня президент України Володимир Зеленський, коментуючи вихід Росії із зернової угоди, заявив, що РФ ставить мир на межу продовольчої кризи і є єдиним винуватцем того, що продукти харчування зараз дорожчатимуть. За даними Мінінфраструктури України, країна-агресор фактично заблокувала рух 218 суден, які або везуть продовольство з нашої країни, або йдуть за ним. Тим часом з'явилися дані, що Київ, Анкара та ООН погодили рух 14 суден у Чорному морі в понеділок у рамках "чорноморської ініціативи". Спеціально для "Коментарів" експерти проаналізували ситуацію навколо зернової угоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини