Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Запорізькій ОВА показали результат російського удару по місту Запоріжжя (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій ОВА показали результат російського удару по місту Запоріжжя (ФОТО)

Олександр Старух показав фотографію з місця подій

13 липня 2022, 18:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Запорізькій обласній військовій адміністрації показали світлини наслідків ракетного обстрілу міста Запоріжжя. Фото опублікував голова Запорізької ОВ Олександр Старух у своєму офіційному Telegram-каналі.

У Запорізькій ОВА показали результат російського удару по місту Запоріжжя (ФОТО)

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Нагадаємо, сьогодні (13 липня) росія обстріляла ракетами місто Запоріжжя. Ракети потрапили до одного з підприємств міста. Згідно з попередніми даними, внаслідок обстрілу поранення отримали семеро людей.

Олександр Старух показав світлину з місця подій.

"Результат попадання ворожої ракети до підприємства у Запоріжжі. Більш детальна інформація згодом.", — Старух.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Єврокомісії дали роз'яснення щодо транзиту товарів до Калінінграда: що відомо. Заборонено лише транзит санкційних товарів автомобільним транспортом із російськими операторами. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що наговорив собі статтю: російському коміку загрожує 7 років ув'язнення за підтримку України. Коміка можуть затримати в Туреччині та екстрадувати до Росії. Читайте про це докладно у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що в окупованому Мелітополі в окупантів паніка терміново зібрали колаборантів: що сталося. Російські окупанти у Мелітополі готуються до настання ЗСУ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що генерал дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь. ЗСУ важливо перерізати шляхи перекидання резервів окупантів, посилення живою силою, технікою, озброєнням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини