Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Третій штурмовій повідомили про важку ситуацію біля Авдіївки: що там відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

У Третій штурмовій повідомили про важку ситуацію біля Авдіївки: що там відбувається

Ворог намагається закріпитись на захоплених територіях величезною кількістю піхоти, повідомив Максим Жорін

27 лютого 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

 Представник  Третьої штурмової бригади Максим Жорін  повідомив, що ситуація під Авдіївкою дуже  важка, окупанти  цілодобово й активно наступають.

У Третій штурмовій повідомили про важку ситуацію біля Авдіївки: що там відбувається

Максим Жорін (фото з відкритих джерел)

За інформацією заступника командира  в Telegram, головний напрямок, де зараз здійснюють тиск росіяни, є  відрізок по лінії населених пунктів Бердичі-Орлівка. 

"Ворог намагається закріпитись на захоплених територіях величезною кількістю піхоти. Щодо дій українських сил — і наша Третя штурмова, і деякі інші підрозділи не лише сидять в обороні, а втілюють контратакуючі заход", — повідомив  Максим Жорін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ довелося залишити ще два населені пункти поблизу АвдіївкиУкраїнським захисникам довелося відійти від сіл Степове та Сєверне під Авдіївкою. Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону сьогодні зробив речник прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій. 

При цьому спікер підтвердив, що на Авдіївському напрямі було стабілізовано лінію оборони в районах Тоненького, Орлівки та Бердичева. Він також зазначив, що запеклі бої за Сєверне тривали з учорашнього вечора та вночі.     

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Буданов розповів, скільки військових потрапили у полон РФ під час виходу ЗСУ з Авдіївки. Під час виходу ЗСУ з Авдіївки у Донецькій області, коли окупати ціною величезних втрат оточили місто, у російський полон потрапила невелика кількість українських бійців.Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов. Також головний розвідник України повідомив, що складено список бійців Сил оборони, які потрапили в полон.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини