Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вихід ЗСУ з Авдіївки: Буданов розповів, скільки військових потрапили у полон РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Вихід ЗСУ з Авдіївки: Буданов розповів, скільки військових потрапили у полон РФ

Це не тисячі і не сотні, заявив головний розвідник Кирило Буданов

25 лютого 2024, 17:10
Поділіться публікацією:

Під час виходу ЗСУ з Авдіївки у Донецькій області, коли окупати ціною величезних втрат оточили місто, у російський полон потрапила невелика кількість українських бійців.Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Вихід ЗСУ з Авдіївки: Буданов розповів, скільки військових потрапили у полон РФ

Кирило Буданов (фото з відкритих джерел)

Зокрема, журналісти запитали у нього, чи відомо, скільки українських військових потрапило у полон при виході з Авдіївки.

"Мені просто треба подивитися, цифра невелика", — сказав Буданов.

Також головний розвідник України повідомив, що складено список бійців Сил оборони, які потрапили в полон.

"Це ніякі не тисячі. І не сотні", — сказав Буданов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що зміниться для РФ після захоплення АвдіївкиВиходячи з тих повідомлень, які надходять з фронту, можна дійти висновку, що росіянам поставлене завдання не зупинятися на захопленні Авдіївки та намагатися прорвати оборону ЗСУ.


 Військовий експерт, полковник ЗСУ Петро Черник в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів, що потрібно готуватися до того, що країна-агресор продовжить штурмувати українські позиції "м'ясом" і надалі, адже їм це дозволяє мобілізаційний ресурс.
Він також додав, що найближчим часом на фронті може зменшитися кількість важкої броньованої техніки через те, що ґрунт стане більш вологим. Але ближче до кінця весни все зміниться.
Майор ЗСУ, заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін в інтерв'ю "24 каналу" розповів, що росіяни мають ресурс для поповнення особового складу навіть незважаючи на той факт, що було знищено цілі підрозділи російської армії.
За його словами, у ворога ще достатньо сил для того, щоб продовжувати тиск на Авдіївському, Запорізькому напрямках просуватися в районі Куп'янська. Майор зазначив, що "росіян загинуло багато, противника, і вони зараз валяються по всій Авдіївці, але радіти поки нема чого". Попереду дуже багато роботи.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини