Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Токмаку окупанти активізували пошуки інформаторів ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Токмаку окупанти активізували пошуки інформаторів ЗСУ

Російські загарбники посилили пошуки українського підпілля в окупованому Токмаку

23 листопада 2023, 16:55
Поділіться публікацією:

В тимчасово окупованому місті Токмак Запорізької області, яке знаходиться на Мелітопольському напрямку, російські загарбники провели рейди серед місцевого населення у пошуках інформаторів Збройних сил України. Як передає портал "Коментарі", про це пише Центр національного спротиву.

У Токмаку окупанти активізували пошуки інформаторів ЗСУ

У Токмаку росіяни посилили рейди у пошуках українського підпілля. Фото з відкритих джерел

У Центрі повідомили, що росіяни продовжують шукати українське підпілля на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, у Токмаку Запорізької області окупанти провели рейди в пошуках інформаторів Сил оборони України. Крім того, російські військовослужбовці шукали вибухові речовини.

За інформацією Спротиву, загалом у Токмаку загарбники провели обшуки у понад 300 приміщеннях. Під час рейдів окупанти перекривали вулиці міста.

У Центрі переконанні, що такі каральні заходи росіян не увінчаються успіхом, позаяк на окупованих територіях вони непрохані гості, а тому майже кожен місцевий мешканець налаштований вороже до них.

У Центрі також запевнили окупантів, що кожен учасник репресивних рейдів проти українців буде покараний.   

Раніше "Коментарі" писали, що російські військовослужбовці у захопленому місті Токмак освоюють квартири з опаленням, тоді як у місті в більшості будинків другий рік поспіль немає опалення. Окупаційна адміністрація Токмака вже другий рік поспіль провалила опалювальний сезон, через що більша частина житлового фонду міста залишається без тепла. При цьому окупанти заселяються у найкомфортніші будинки.

Також портал "Коментарі" писав, що на тлі повідомлень про наступ росіян під Авдіївкою та на інших ділянках фронту на другому плані залишився український контрнаступ, який все ще триває.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини