Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти Токмака заселяються у квартири з опаленням, поки містяни мерзнуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти Токмака заселяються у квартири з опаленням, поки містяни мерзнуть

Загарбники Токмака захоплюють будинки з опаленням, поки у місті другий рік підряд немає тепла

21 листопада 2023, 19:12
Поділіться публікацією:

Російські військовослужбовці у захопленому місті Токмак Запорізької області освоюють квартири з опаленням, тоді як у місті в більшості будинків другий рік поспіль немає опалення. Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС), пише портал "Коментарі".  

Окупанти Токмака заселяються у квартири з опаленням, поки містяни мерзнуть

У Токмаку росіяни захоплюють помешкання з опаленням, поки місцеві мешканці мерзнуть. Фото з відкритих джерел

У Центрі повідомляють, що в тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області росіяни захоплюють квартири з опаленням для поселення особового складу.

Зазначається, що окупаційна адміністрація Токмака вже другий рік поспіль провалила опалювальний сезон, через що більша частина житлового фонду міста залишається без тепла.

При цьому, повідомили у Спротиві, окупанти заселяються у найкомфортніші будинки.

"Для цього місцеві комунальники надають списки квартир, де власників давно нема вдома, але самі квартири під’єднані до тепломереж. Саме в такі квартири й заселюють особовий склад ворога", — йдеться у повідомленні ЦНС.

Центр національного спротиву закликав місцевих мешканців повідомляти, в яких будинках проживають окупанти і колаборанти.

Раніше портал "Коментарі" писав, що на тлі повідомлень про наступ росіян під Авдіївкою та на інших ділянках фронту на другому плані залишився український контрнаступ, який все ще триває. ЗСУ не стали у глуху оборону, а продовжують контратакувати. Цього року українська армія може взяти перехрестя доріг на Токмак. Українські бійці утримують одразу три плацдарми між Дніпром та річкою Конка. Перший – у районі Дач та Антонівського мосту практично поряд із окупованими Олешками, до яких поки що росіяни не підпускають. Другий – у районі залізничного мосту у напрямку сіл Піщанівка та Заплава, третій – на групі островів від Козачих Таборів до Кринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини