Головна Новини Суспільство Війна з Росією У так званій "ДНР" скасували комендантську годину: чим це спричинено
commentss НОВИНИ Всі новини

У так званій "ДНР" скасували комендантську годину: чим це спричинено

Після ранкового підриву Кримського мосту окупанти вживають заходів, щоб забезпечити проїзд транспорту на анексований півострів

17 липня 2023, 17:23
Поділіться публікацією:

Після ранкового підриву Кримського мосту російські окупанти та їхні маріонетки на Донбасі вживають заходів, щоб забезпечити проїзд на анексований півострів. Про це повідомляють "Коментарі".

У так званій "ДНР" скасували комендантську годину: чим це спричинено

Сухопутний коридор до Криму пролягає по окупованому Півдню України

Альтернативою проїзду Кримським мостом має стати так званий сухопутний коридор територіями окупованого Донбасу, Запорізької та Херсонської областей. У зв'язку з цим глава так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив про тимчасове скасування комендантської години в "ДНР".

Крім того, окупанти та їхні прислужники мають намір "забезпечити наявність палива на АЗС на шляху прямування та наявність супутніх товарів".

За словами Пушиліна, всім російським пасажирам, які в'їжджають на територію окупованого Донбасу, у роумінгу приходитиме СМС з повідомленням, де "буде вказана адреса сайту з інформацією про те, якими послугами і де можна скористатися на шляху".

Нагадаємо, що російська влада сподівалася зробити з Криму всеросійську оздоровницю та курорт. Для цих цілей на півострові було збудовано новий аеропорт та Кримський міст. До сьогоднішнього підриву автомобільної частини мосту надходили повідомлення про багатокілометрові автомобільні пробки з російських авто, які хотіли проїхати до Криму. Після сьогоднішнього підриву, ймовірно, охочих відпочити в тимчасово анексованому Криму в Росії зменшиться.

Тим часом Арестович заговорив про поділ України.

У Росії пригрозили атакувати НАТО. Керівник російського комітету з оборони вважає, що для РФ потрібен Сувалкський коридор, який російські сили можуть захопити за лічені хвилини.

А журналіст поставив Путіну незручне питання: президент Росії відмовився говорити на камеру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини