Головна Новини Суспільство Війна з Росією В США виявили, що російська пропаганда призводить до великих втрат армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

В США виявили, що російська пропаганда призводить до великих втрат армії РФ

Російська пропаганда збільшує чисельність втрат Росії під час війни в Україні. Росіяни сміються з українського контрнаступу, однак самі втрачають більше техніки та солдатів під час військових дій.

9 квітня 2024, 11:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська пропаганда, яка намагається показати армію РФ у кілька разів більш боєздатною ніж українські сили, призводить до великих втрат російської піхоти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звіт Інституту вивчення війни.

В США виявили, що російська пропаганда призводить до великих втрат армії РФ

ЗСУ завдає втрат армії РФ. Фото з відкритих джерел

Російські військові блогери нещодавно обговорили проблеми з якими стикається російська армія на війні в Україні. За їх словами російська пропаганда активно зосередилась та поширює кадри зі знищенням української бронетехніки з літа 2023 року, тоді як Росія постійно повторює ці помилки та втрачає ще більше техніки та людей.

"Реальність російських солдатів на території України кардинально відрізняється від розмов, які поширюються в російському інформаційному просторі… Росія бреше собі про втрати, яких вона зазнала у війні", — повідомляють слова росіянина у звіті Інституту вивчення війни.

За словами російського військового блогера, росіяни сміються над контрнаступом України, а потім зазнають в кілька разів більші втрати на Авдіївському напрямку.

Інший мілблогер вказує, що через вплив пропаганди, яка вказує на нібито більшу боєздатність росіян, вони використовують небезпечну тактику. Зокрема російська піхота потрапляє на передові позиції верхи на бронетранспортерах, що стає легкою ціллю для українських безпілотників та призводить до великих втрат армії РФ. Російський військовий блогер назвав таку тактику "надзвичайно божевільною", а інший пояснює, що українські сили значно скоротили кількість російської техніки, тому це єдиний спосіб доставити піхоту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни вирішили заховатись під своїм танком від атаки дронів. Відео з їхньою спробою потрапило в мережу.

Також "Коментарі" писали про командувача Сухопутних військ, який пояснив, чого не вистачає Україні для перемоги у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини