Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командувач Сухопутних військ назвав чого не вистачає Україні для перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Командувач Сухопутних військ назвав чого не вистачає Україні для перемоги

Генерал-лейтенант Олександр Павлюк розповів, що сьогодні російська пропаганда найбільше працює на мобілізацію в Україні, щоб вплинути на хід війни в Україні.

8 квітня 2024, 16:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк заявив, що в українців одна спільна ціль – перемога. За його словами, скільки б Захід нам не допомагав зброєю та технікою, українцям для перемоги у війні бракує людей.

Командувач Сухопутних військ назвав чого не вистачає Україні для перемоги

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк. Фото з відкритих джерел

Генерал-лейтенант Олександр Павлюк на своїй сторінці у Facebook написав, що ЗСУ героїчно стримує російських окупантів по всій лінії фронту. Однак, Росія намагається "розхитати наші тили". За словами Павлюка ворог витрачає шалені ресурси на те, щоб посіяти паніку, ворожнечу та недовіру до армії в українському суспільстві.

Командувач Сухопутних військ наголошує, що російські пропагандисти намагаються переконати українців, що "мобілізація – це не про захист своєї держави від агресора, а про несправедливість і порушення прав".

"Скільки б допомоги ми не отримали, скільки б зброї у нас не було – нам бракує людей! Техніка сама не їде, зброя сама не стріляє, дрон сам не полетить. Підрозділи мають оновлюватись!", — наголошує Павлюк.

Генерал-лейтенант пояснює, що розуміє бажання людей, які хочуть мирного життя, однак реальність в тому, що "росія відмовляє нам у праві на існування". За його словами, якщо Україна не вижене ворога з власних територій, то не буде мирного життя, прав і свобод. Як приклад Павлюк вказує саму Росію, на тимчасово окуповані території.

"Зараз історичний момент, який дала нам доля: або ми захистимо і збережемо державу, або зникнемо як нація! Підтримуйте захисників і словом, і ділом. Приєднуйтесь до лав ЗСУ", — підсумовує Олександр Павлюк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач Сухопутних військ ЗСУ відреагував на скандали з мобілізацією в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що ухилянтам від мобілізації в Україні можуть ввести нові покарання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Незнайка с балалайкой :)

8 квітня 2024, 18:26

Можно перефразировать одного талантливого Творца (єх жаль правда что из самой что ни есть ..., москвее дале не бывает...) - Если некий гражданин оказался вдруг и не друг и не враг, а так - за Отчизну другие пусть свою жизнь отдадут... а он просто так "ухилянт",. должно быть невольник чернявий та "ланцюжком" прикованный к дивану что бы с него с умным видом про реформы гав-гав...

Ігор

8 квітня 2024, 15:53

Нам не вистачає реформ. А мобілізація повинна в першу чергу торкнутись тих кому є що захищати: свою власність посади захмарні пенсії тощо. Якщо ж вони не турбуються бо знають, що на окупованих територіях в них буде те ж саме, то що тоді черні захищати - ланцюги, нерівність, неволю?


Новини