Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни сховалися під танком: чи було це правильне рішення (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни сховалися під танком: чи було це правильне рішення (ВІДЕО)

Росіяни потрапили під атаку дронів-камікадзе та спробували заховатись від українських безпілотників під власним танком, який виявився пошкоджений попередніми ударами ЗСУ.

8 квітня 2024, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські солдати вирішили, що кілька десятків тон сталі над ними стане непоганим укриттям від українських сил. Однак виявилось, що коли в наповнений боєприпасами танк влучає снаряд, то він моментально перетворюється на смертельну пастку.

Росіяни сховалися під танком: чи було це правильне рішення (ВІДЕО)

Українці знищили окупантів. Фото з відкритих джерел

Українські бійці з 47-ї окремої механізованої бригади вдало знищили російський танк Т-72 та його екіпаж. За допомогою влучного удару дрона українські військові змогли знерухомити російський танк.

Далі українські військові продовжили обстріл танка дронами-камікадзе, і поранили кількох солдатів. Росіяни почали панікувати та вирішили сховатись від безпілотників, які кружляли над їх головами під власним танком.

Виявилось, що таке рішення не врятувало російських окупантів. Невдовзі після цього було завдано чергового удару по танку, який, ймовірно, влучив у боєприпаси, що призвело до потужного вибуху. Кінець протистояння російського танкового екіпажа та дронів потрапив на відео в мережу.

Танк від потужного вибуху розірвало на частини, а його вежа та інші деталі ще тривалий час падали на землю після детонації. На відео після удару помітно, що жоден російський окупант більше не рухається.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни опублікували відео знищення першого американського танка в Україні. На таку ситуацію відреагували українські військові.

Також "Коментарі" писали про те, що в НАТО почали випробування одного з найкращих своїх танків. Це буде новітній танк четвертого покоління, який може стати на озброєння у 2027 році. Його попереднє покоління вже відпрацьовує на війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини