Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни опублікували відео знищення першого танка Abrams: реакція українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни опублікували відео знищення першого танка Abrams: реакція українських військових

Українські військові відреагували на можливе знищення першого американського танка "Абрамс" на війні в Україні.

27 лютого 2024, 09:45 comments2729
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни поширюють у мережі відео на якому, як вони стверджують, було показано знищення першого американського танка Abrams в Україні. На можливу втрату танка "Абрамс" відреагували українські військові.

Росіяни опублікували відео знищення першого танка Abrams: реакція українських військових

Американський танк Abrams. Фото з відкритих джерел

Доброволець 24 ОШБ "Айдар" Бунятов Станіслав заявив, що американські танки – це звичайна техніка, яка може бути пошкоджена та знищена.

"Абрамс було знищено? Звичайна техніка, яка так само може бути знищена безпілотником, перевага цієї модифікації — вогнева міць, а не захист", — пише військовий.

Інший український військовий з позивним "Алекс" також вказує, що до підбиття першого танка Abrams потрібно ставитись, як до знищення будь-якої іншої техніки на війні.

"Боже, підбили Абрамс, яка трагедія… це аж через 5 місяців після того, як вони заїхали до нас, хочу нагадати, що вони вже в жовтні регулярно працювали на Авдосі, але підбили тільки зараз", — пише лейтенант ЗСУ та додає, "нагадати скільки ми забаранили Т-90 починаючи з першого дня їх знаходження в Україні?".

Зазначимо, що офіційного підтвердження про знищення американського танка Abrams не надходило від Генштабу ЗСУ та Міноборони РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з’явилось перше відео бойового застосування танка "Абрамс" на війні в Україні. На опублікованому відео від Генерального штабу ЗСУ американський танк завдав ударів по позиціях росіян на Донеччині.

Також "Коментарі" писали, що з'явилась реакція українського військового, який прокоментував заяву президента Володимира Зеленського про втрати України на війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини