Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, з кого у РФ формують нові підрозділи для перекидання в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, з кого у РФ формують нові підрозділи для перекидання в Україну

Росіяни формують 15-тисячний армійський корпус у Західному військовому окрузі

6 серпня 2022, 09:30
Поділіться публікацією:

Російське військове командування формує новий добровольчий батальйон "Самара", що увійде до складу 3-го армійського корпусу ЗС РФ. Так, в Україну готуються перекинути росіян віком від 18 до 50 років. При цьому беруть у цей батальйон всіх, не вимагаючи навіть військового досвіду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на оновлену відповідь Інституту вивчення війни ISW.

У США розповіли, з кого у РФ формують нові підрозділи для перекидання в Україну

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Раніше експерти ISW повідомляли, що росіяни зайняті тим, що формують 15-тисячний армійський корпус у Західному військовому окрузі, що базується у Мулиному Нижегородській області. Наголошувалося, що у планах Москви хоча б частково закрити потребу живою силою добровольцями. Ймовірно, Кремль планує сформувати цей корпус хоч би частково із добровольчих батальйонів.

Губернатор Омської області Олександр Бутков також повідомив, що Омська область продовжує формування трьох добровольчих батальйонів — "Іртиш", "Авангард" та "Ом" — для перекидання на Донбас та надання інженерної, медичної та матеріально-технічної підтримки.

Нагадаємо, Росія формує добровольчі батальйони на війну в Україні у чотирьох областях. Це Новосибірська, Саратовська, Ульянівська та Курганська області.                                    

Читайте на порталі "Коментарі" — українські військові продовжують випалювати склади окупантів на тимчасово окупованих територіях Херсонської області.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чіткий сигнал від Столтенберга Києву та Москві: на що тепер можемо розраховувати. Експерти детально розібрали ситуацію для нашого видання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини