Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, коли очікувати суттєві зміни в контрнаступі ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, коли очікувати суттєві зміни в контрнаступі ЗСУ

Державний секретар США оголосив про майбутні зміни в контрнаступальних діях української армії.

23 липня 2023, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що наразі рано давати оцінку українським успіхам під час наступу на російські позиції. Однак представник США запевнив, що союзники надали "все, що потрібно" для успішного контрнаступу ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Голос Америки".

У США розповіли, коли очікувати суттєві зміни в контрнаступі ЗСУ

Державний секретар США Ентоні Блінкен. Фото з відкритих джерел

Ентоні Блінкен під час виступу на Форумі безпеки в Аспені сказав, що Сполучені Штати від початку підготовки до контрнаступу говорили про нього, як про важку операцію. Російські сили підготувались до наступу тому створили кілька укріплених ліній захисту.

Разом з цим Держсекретар США зазначив, що Україна вже змогла звільнити половину раніше окупованих територій від початку вторгнення росіян та мають "все для успіху", тому що українці воюють "за свою країну та за свою свободу". Блінкен розповів, що в майбутньому слід очікувати суттєвих змін на фронті через посилення активності ЗСУ.

"Коли вони розгорнуться і почнуть діяти, усі сили, які були навчені за останні місяці, обладнання, яке надали їм приблизно 50 країн, я думаю, все це матиме суттєве значення і призведе до змін", – сказав Ентоні Блінкен.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський генерал Бен Ходжес назвав зброю, яка зробить Крим непридатним для російських сил. Тоді як Інститут вивчення війни заявив про успішну тактику ЗСУ, яка сприяє асиметричному виснаженню російських сил.

Також "Коментарі" писали про президента України, який відреагував на російські ракетні удари по Одесі. Зеленський заявив про відповідь, яку відчують російські терористи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини