Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, чи зможе РФ захопити більше територій у найближчі місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, чи зможе РФ захопити більше територій у найближчі місяці

Росіяни змушені були давати українцям час, щоб тактично вийти з бою та відновити оборонні позиції, проти яких росіяни мають розпочати нові атаки

22 серпня 2022, 09:00 comments1823
Поділіться публікацією:

Через те, що не вдається виділити необхідну кількість ресурсів і агресора продовжує відчувати дефіцит сил – Росія не зможе захопити нові території в найближчі місяці. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловили американські військові аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

У США розповіли, чи зможе РФ захопити більше територій у найближчі місяці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Експерти вважають, що повномасштабний наступ Росії на Донбасі втратив початковий імпульс та оберти. Наприкінці липня Росія мала перспективи серйозно наростити наступ, але вони не виправдалися. Росіяни не здатні сьогодні досягти нових успіхів та взяти Бахмут та Авдіївку, де йдуть запеклі бої. Це вкотре підтверджує серйозні проблеми в російській армії, яка не здатна перетворити тактично успіхи на оперативні.                                                                                                                                                                                                                                            

В ISW зазначають, окупантам не вдалося скористатися тактичними провалами українських військових, щоб маневрувати в тилові райони або вдарити по українських позиціях, ніж вивести з ладу більшу частину української техніки. Це один із головних недоліків, який заважає росіянам досягти успіхів у найближчі місяці. Росіянам знову може посміхнутися успіх лише після того, як прибудуть нові сили, і росіяни здобудуть перемоги на полі бою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ назвали напрямок, де ворог отримав частковий успіх.

Також видання "Коментарі" повідомляло — розширення НАТО не зупинити: чому Туреччина погодиться – як це відобразиться в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Человек

23 серпня 2022, 09:56

А тапочки-то небось белые на всякий случай приготовил?

Бог

22 серпня 2022, 18:33

Не смешите мои тапочки.Для России главное-максимально сохранить личный состав,когда то СССР обвиняли в заваливании трупами,теперь опять все не так у тупых укрокритиканов.Она выбивает-денацифицирует укрорейх.Кстати,без повальных мобилизаций.А укры могут только террористические акты устраивать-страна-террорист,как и их предшественники-козаки-обычные террористы в сегодняшних понятиях.


Новини