Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США дали відповідь – чи підтримують завдання ударів по військових об'єктах Росії в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У США дали відповідь – чи підтримують завдання ударів по військових об'єктах Росії в Криму

У Держдепі США прояснили позицію - підтримують завдання ударів по військових об'єктах Росії в Криму

17 лютого 2023, 08:25 comments2023
Поділіться публікацією:

Вашингтон вважає, що Україна має повне право атакувати російські військові об'єкти у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву заступника державного секретаря США Вікторії Нуланд.

У США дали відповідь – чи підтримують завдання ударів по військових об'єктах Росії в Криму

Крим. Фото з відкритих джерел

"Бази Росії в Криму є легітимними цілями для України. Київ б'є за ними, і ми це підтримуємо", — наголосила Вікторія Нуланд.

За її словами, "це частина забезпечення міцного стримування РФ".

"Україна не буде у безпеці, якщо Крим, як мінімум, не буде демілітаризований", — додала Нуланд.

Нагадаємо, 16 лютого в Севастополі були чутні вибухи: окупанти заявили про масову "атаку безпілотників". По всьому місту були одразу ж перекриті дороги.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські війська розпочали свій наступ на сході України, проте країни Заходу ставлять під сумнів можливості країни-агресора накопичити достатню кількість живої сили та ресурсів для досягнення значних успіхів під час нової атаки. При цьому РФ зазнає величезних втрат, атакуючи позиції ЗСУ на Донбасі. Про що говорять рішення російського військово-політичного командування останнього часу? Що відбувається на полях битв і чого очікувати в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни не можуть досягти успіху на Донбасі: в ISW розповіли про наступне рішення Кремля до річниці вторгнення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини