Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США дали пораду Путіну через збільшення чисельності російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

У США дали пораду Путіну через збільшення чисельності російської армії

Джон Кірбі дав пораду президенту Росії Володимиру Путіну, який збільшив чисельність збройних сил Росії.

3 грудня 2023, 11:00 comments4315
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник Білого дому та координатор комунікацій з нацбезпеки США Джон Кірбі відреагував на інформацію, що Росія збільшила кількість своїх військ. На думку Кірбі Путін таким чином вкотре підтвердив, що розкидається російськими громадянами, як "м’ясом" на війні.

У США дали пораду Путіну через збільшення чисельності російської армії

Кірбі дав пораду президенту Росії Володимиру Путіну. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу Джон Кірбі розкритикував Путіна за продовження російської агресії в Україні та збільшення чисельності армії РФ.

"Тут немає сумнівів, що він (Путін) буквально розкидається людським м’ясом, аби спробувати утримати територію, яку вони незаконно окупували в Україні" — сказав Кірбі та додав, що росіяни спробують захопити ще більше українських територій.

Кірбі наголошує, що Путін та його війська не можуть зрівнятись з українськими силами в ефективності та допомогою західних партнерів, тому намагається це компенсувати коштом життя громадян Росії, яких кидає на війну в Україні.

"Це лише підкреслює труднощі, з якими росіяни стикаються в Україні й надалі стикатимуться", — зазначив Кірбі та додав, що США радить Путіну відмовитись від війни в Україні та вивести свої війська з окупованих територій.

Нагадаємо, що Путін підписав указ згідно з яким чисельність збройних сил Росії збільшилась з 1,32 млн до 2,2 млн осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського розкритикували неефективність санкцій проти Росії та вказали на подвійні стандарти проти Кремля.

Також "Коментарі" писали, що міністр оборони Рустем Умєров назвав три важливі завдання України та міжнародних партнерів після закінчення війни. За словами Умєрова поразка Росії у війні є лише першим кроком до миру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини