Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умєров назвав три важливі завдання України та міжнародних партнерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Умєров назвав три важливі завдання України та міжнародних партнерів

Міністр оборони Умєров про головні завдання України та союзників після закінчення війни в Україні.

3 грудня 2023, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Рустем Умєров обговорив з союзниками десятий пункт Формули миру Володимира Зеленського, який стосується фіксації завершення війни в Україні. Таким чином Умєров назвав три основні завдання для України та її партнерів.

Умєров назвав три важливі завдання України та міжнародних партнерів

Міністр оборони України Рустем Умєров. Фото з відкритих джерел

В аеропорту Бориспіль Рустем Умєров мав змогу зустрітись з представниками країн-союзників України та обговорив з ними війну проти Росії. Міністр оборони подякував усім партнерам, які від початку повномасштабного вторгнення підтримують та допомагають Україні протистояти російській агресії. 

Однак за словами Умєрова, поразка Росії на війні – це лише перший крок до миру. Міністр пояснив, що Україні спільно з міжнародними партнерами потрібно виконати три важливі завдання:

  • 1. Притягнути агресорів до відповідальності за їхні злочини.
  • 2. Забезпечити компенсацію від російської агресії.
  • 3. Знайти систему міжнародної безпеки, яка не дозволить уникнути покарання за скоєні воєнні злочини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські військові розстріляли двох українських солдатів, які здавались у полон. На цю подію відреагував уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, який зазначив, що Росія вчергове порушила міжнародні конвенції та права. А в СтратКомі зазначили необхідність притягнути військове керівництво Росії до відповідальності за воєнні злочини.

Також "Коментарі" писали, що у Зеленського розповіли про стратегію проти Росії. Радник Офісу президента Михайло Подоляк пояснює, що Росію необхідно ізолювати політично та відсторонити від участі у міжнародних заходах, на яких Кремль легітимізує війну в Україні та свою воєнну агресію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 грудня 2023, 10:27

Ти, хто звик жити за рахунок інших роздають Заходу завдання? Цитують вислови найкорумпованішого Фюрера: просто відійти до кордонів 1991; принижено визнати поразку; дати себе розкрадати репараціями; створити з себе Палестину; рабські плазувати перед нацистами; тощо. Своєї думки вони ніхто не має, їм і не дозволено її мати. Вони всі говорять цитатами розкрадацького Лідора створивши з нього культ особи.


Новини