Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Соловйова істерика: Україна вже б'є по РФ, яку зброю від Заходу ЗСУ отримають наступною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Соловйова істерика: Україна вже б'є по РФ, яку зброю від Заходу ЗСУ отримають наступною

Соловйов в істериці заявив, що Україна отримає ядерну зброю

3 червня 2024, 16:20
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов заявив, що США нібито готові передати Україні тактичну ядерну зброю. Відповідну заяву він зробив в ефірі пропагандистської програми, фрагмент якої з'явився у мережі. На переконання актора Кремля, який видає себе за журналіста, Україна вже "у кроці" до отримання тактичної "ядерки".

У Соловйова істерика: Україна вже б'є по РФ, яку зброю від Заходу ЗСУ отримають наступною

Володимир Соловйов. Фото: з відкритих джерел

"За крок Україна отримає тактичну ядерну зброю. Так само, як зараз отримала дозвіл (на удари по території РФ західною зброєю – ред.), так само, як отримали носії (ядерних боєголовок – ред.). Вони отримають тактичну ядерну зброю. І вони застосують його, на відміну нас. Його негайно застосують територією РФ під оплески Заходу", — висловився Соловйов

Читайте також на порталі "Коментарі" — паралельно з переговорами про саміт миру та гарантії безпеки, Україна веде з партнерами переговори та з приводу дозволу завдавати ударів їхньою зброєю по Росії. Це підтвердив у недавньому інтерв'ю Reuters президент Володимир Зеленський. Як оцінюєте перспективи цих кейсів переговорів (саміт миру, гарантії безпеки, дозвіл бити західним озброєнням територією країни-агресора)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – зміна позиції Франції та Німеччини щодо можливості використання Україною західної зброї щодо об'єктів на території країни-агресора може мати значні наслідки. Про це пише рейтингове видання "Financial Times".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини