Головна Новини Суспільство Війна з Росією У сибірській школі відмовилися вшанувати пам'ять учасників "СВО"
commentss НОВИНИ Всі новини

У сибірській школі відмовилися вшанувати пам'ять учасників "СВО"

Директор школи відмовилася встановлювати меморіальну дошку на згадку про загиблого у війні проти України

29 травня 2023, 22:28 comments2282
Поділіться публікацією:

Директор школи № 12 міста Тара Омської області РФ відмовила "активістам" в установці на навчальному закладі меморіальної дошки на згадку про загиблого на війні в Україні випускника. Про це, як повідомляють "Коментарі", передає український журналіст Юрій Бутусов із посиланням на російський телеграм-канал "Горюшко".

У сибірській школі відмовилися вшанувати пам'ять учасників "СВО"

Повідомлення в соцмережах

За словами російських авторів, відмова була пояснена тим, що війна (або як її називають в РФ — СВО) не закінчена, а отже, однією меморіальною дошкою не обійдеться. Директорка заявила, що не хоче перетворити всю школу на "меморіал".

"Розуміє, що спецоперація йде за планом, тому заборонила вішати нові пам'ятні дошки в пам'ять убитих учасників СВО. Занадто багато трупів серед учнів, адже ще діти і батьки подумають, що їх теж тут навчають, щоб зробити табличку на вході. Це що ж виходить, директор школи не вірить у швидку перемогу СВО, не вірить "воєнкорам" та зведенням МО РФ?", — коментує інформацію Юрій Бутусов.

Тим часом, за даними Генштабу ЗСУ, на сьогодні в Україні знищено 207 030 окупантів, зокрема 430 знищено за останню добу.

Тим часом, РДК "привітав" російських прикордонників.

СБУ затримала депутата-комуніста, який наводив російські ракети.

А російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила до лікарні зі страшним діагнозом.

"Славі стало зовсім погано. У неї висока температура, почалося блювання. Її мучить кашель", — повідомляють російські медіа, посилаючись на свої джерела.

Зокрема, у березні минулого року за кілька днів, як розпочалося повномасштабне вторгнення армії РФ на територію України, Слава зробила заяву, що підтримує війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини