Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Шойгу заявили про атаку безпілотників: які регіони опинилися під ударом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу заявили про атаку безпілотників: які регіони опинилися під ударом

Міноборони РФ здалася "атака дронів" на Курську область та окупований Крим

4 вересня 2023, 07:22
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони РФ відзвітували про нібито успішне відображення атаки безпілотників у Курській області, а також на території анексованого Криму. За інформацією росіян, атака нібито сталася цієї ночі, але, як завжди, бездоганно спрацювала російська ППО. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал Міноборони РФ.

У Шойгу заявили про атаку безпілотників: які регіони опинилися під ударом

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

Окупанти зазначають, що за нальотом невідомих доронів стоїть Україна.

У міноборони країни-агресора стверджують, що нібито засобами ППО було знищено два дрони літакового типу. Перший – у повітрі над акваторією Чорного моря поблизу захопленого Криму, а другий – над територією російської Курської області.

При цьому варто зазначити, що відомі кримські Telegram-канали про вибухи на території українського півострова не писали.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ще з серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна, яка акуратно розвиває контрнаступ, вступила у чергову військову осінь . Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми очікуваннями та побоюваннями від неї у ракурсі російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини