Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Шойгу скаржаться на безпрецедентну атаку безпілотників: скільки областей атакували
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу скаржаться на безпрецедентну атаку безпілотників: скільки областей атакували

У МО РФ заявляють, що цієї ночі 50 безпілотників атакували вісім областей у Росії

20 квітня 2024, 08:42
Поділіться публікацією:

У ніч проти суботи безпілотники літакового типу атакували вісім російських областей. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони РФ

У Шойгу скаржаться на безпрецедентну атаку безпілотників: скільки областей атакували

Вибухи у Росії. Фото: із відкритих джерел

За інформацією відомства Сергія Шойгу, ППО окупантів нібито знищила та перехопила п'ятдесят БПЛА. З них двадцять шість — над територією Білгородської області; десять – над територією Брянської області; вісім – над територією Курської області; два — над Тульською областю; по одному — над територіями Смоленської, Рязанської, Калузької та Московської областей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у мережі продовжують обговорювати подробиці того, що на військовому аеродромі в Джанкої в окупованому Криму пролунала серія вибухів. Про що говорять деталі удару по Джанкою? Що могло б стати метою? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.                                                                                                       

Також видання "Коментарі" повідомляло – представник Держдепартаменту США Метью Міллер офіційно заявив, що Штати не заохочують українські сили завдавати ударів поза власними кордонами. Тим самим фактично підтвердив інформацію, що Вашингтон просив Київ припинити атаки проти російських нафтопереробних заводів (НПЗ). Чим зумовлена така позиція Адміністрації Байдена, за логікою якої Росія може бити по нам зі своєї території, а ми по ній – ні? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – Зеленський назвав єдину умову припинення ударів по НПЗ Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини