Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Шойгу розповіли, що "клацають" ракети ATACMS, як горішки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу розповіли, що "клацають" ракети ATACMS, як горішки

У Міністерстві оборони РФ похвалилися, що нібито змогли перехопити ракети

25 жовтня 2023, 17:20
Поділіться публікацією:

В оборонному відомстві країни-агресора розмріялися про знищення далекобійних ракет ATACMS, які Україна нещодавно почала застосовувати на фронті. Як передає портал "Коментарі", про цю "перемогу" окупанти заявили в так званому зведенні Міноборони РФ. Розповідаючи про "головні новини з фронту", російські пропагандисти оголосили про нібито збиття американських ракет ATACMS.

У Шойгу розповіли, що "клацають" ракети ATACMS, як горішки

Ракети ATACMS. Фото: з відкритих джерел

"Протягом минулої доби перехоплено дві оперативно-тактичні ракети АТАСМЅ виробництва США, зенітна ракета С-200, перероблена для ураження наземних цілей, а також дві протирадіолокаційні ракети HARM і два реактивні снаряди системи залпового вогню HIMARS виробництва США", — йдеться в РФ.

Зазначимо, сьогодні також стало відомо із повідомлень Міноборони РФ, що Сергій Шойгу побував на одному із командних пунктів російських військ на тимчасово окупованій території України. Нібито російський генерал літав туди під час "робочої поїздки".

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи росіяни можуть збивати ракети ATACMS — чи буде атакований Кримський міст.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після довгих переговорів Україна нарешті отримала американські ракети ATACMS, якими вже завдала ударів по місцях базування російської авіації у тимчасово окупованих Луганську та Бердянську. У Білому домі підтвердили, що передали нам ракети, що мають радіус дії 165 км (а не 300 км), натомість мають більшу кількість касетних зарядів (950, а не 300) порівняно з далекобійнішою модифікацією. Чому США зважилися на такий крок лише зараз? Що зміниться на фронті через появу в України ATACMS? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини