Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Севастополі вночі було голосно: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Севастополі вночі було голосно: у чому причина

Вибухи у Севастополі можуть бути пов'язані з черговою російською ракетною атакою містами України

19 липня 2023, 07:22 comments1191
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму у Севастополі пролунала серія вибухів у районі Козачої бухти у ніч проти 19 липня. Вибухи можуть бути пов'язані з черговою ракетною атакою окупантів по містах України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер".

У Севастополі вночі було голосно: у чому причина

Севастополь. Фото: із відкритих джерел

"У Севастополі серія гучних вибухів у районі Козацької бухти", — йдеться у повідомленні.

При цьому наголошується, що ці вибухи можуть пояснюватися запуском російськими військами ракет територією материкової України цієї ночі.

Так, у мережі опублікували відео, як із Козачої бухти запуски ракети "Онікс": 2, потім ще 2, а потім — 4. Через деякий час була друга серія залпів.

Зазначимо, країна-агресор цієї ночі знову влаштувала ракетний та дроновий терор українських міст. Після опівночі у більшості регіонів України спрацював сигнал про повітряну тривогу, далі в пабліках почала з'являтися інформація про роботу ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 17 липня сталися нові вибухи на Кримському мосту. З боку офіційних представників українських спецслужб та Міноборони звучать туманні заяви із цього приводу. Неофіційно повідомляється, що це могла бути спецоперація військово-морських сил ЗСУ та СБУ за допомогою надводних дронів. Про що говорить те, що відбувається? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                     

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи буде продовження ударів по Кримському мосту – чим відповість Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини