Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Севастополі пролунав сильний вибух: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Севастополі пролунав сильний вибух: подробиці

У пабліках повідомляють, що вибухи було чутно у різних частинах Севастополя

4 липня 2023, 15:20
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Севастополі пролунав сильний вибух через підрив боєприпасів на полігоні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер".

У Севастополі пролунав сильний вибух: подробиці

Вибух у Севастополі. Фото: із відкритих джерел

Наголошується, що сьогодні на полігоні Кара-Коба відбувається підрив боєприпасів часів Другої світової, знайдених у Гільзовій бухті. При цьому місцевих мешканців сильно налякали вибухи. У пабліках писали, що їх було чути у різних частинах Севастополя.

Деякі жителі писали, що у них тремтіли вікна, а у машин спрацювала сигналізація.

Зазначимо, сьогодні Московську область вразила серія вибухів, на що вже відреагували на Міноборони РФ. У відомстві Сергія Шойгу заявили, що нібито українські війська атакували Московську область, застосувавши щонайменше п'ять безпілотників, але нібито всі вони були знищені ППО. Повідомляється, що нібито 4 "українські БПЛА" на території Нової Москви знищили засобами ППО. А ще один БПЛА нібито був пригнічений засобами радіоелектронної боротьби та зазнав аварії на території Одинцовського району Московської області. У Міноборони РФ запевняють, що постраждалих та руйнувань немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чотири тижні тому, 6 червня, російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. Україна зазнала і ще зазнає колосальних втрат через цей екоцид – далеко не перший, скоєний росіянами на нашій землі. І, на жаль, мабуть, не останнього. Критичною залишається ситуація навколо окупованої Запорізької АЕС, є міни сповільненої дії в інших регіонах материкової України, а також у Криму. Експерти спеціально для видання "Коментарі" проаналізували ситуацію, реакцію на неї, а також спрогнозували розвиток подій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини