Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Севастополі пролунали вибухи, з'явилися стовпи диму: що кажуть окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Севастополі пролунали вибухи, з'явилися стовпи диму: що кажуть окупанти

Окупанти стверджують, що над акваторією начебто збили ракету

3 січня 2024, 07:27 comments3785
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у тимчасово окупованому росіянами Севастополі в Криму в ніч із 2 на 3 січня пролунали потужні вибухи. Інформацію про вибухи підтвердив так званий губернатор Михайло Развожаєв.

У Севастополі пролунали вибухи, з'явилися стовпи диму: що кажуть окупанти

Крим. Фото: з відкритих джерел

У пабліках місцеві мешканці стверджують, що у мікрорайоні на вулиці Жидилова від вибуху у людей вилетіли вікна. Також жителі пишуть у соцмережах, що два потужні вибухи чули від Севастополя до села Зуя.

"У Бахчисараї будинки тремтіли", – пише один із місцевих.

Telegram-канали стверджують, що, ймовірно, міг бути "приліт" військовим аеродромом Бельбек.

Окупаційний губернатор Севастополя Розвожаєв заявив, що, за попередньою інформацією, над морем нібито було збито ракету. За його словами, пошкодження інфраструктури не зафіксовано.

На півночі тимчасово окупованого Криму в районі Красноперекопська (Яни Капу, адміністративний центр Перекопського району) вночі, 28 грудня, пролунала серія вибухів. Тоді також повідомлялося про вибухи в окупованому Севастополі у районі бухти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава української держави Володимир Зеленський вважає, що у 2024 році Крим та пов'язана з ним битва у Чорному морі стануть центром тяжкості війни. Про це Зеленський заявив в інтерв'ю The Economist. За словами Зеленського, ізоляція окупованого Криму та ослаблення російського військового потенціалу там "надзвичайно важлива для нас, тому що це спосіб зменшити кількість атак із цього регіону".

Також видання "Коментарі" повідомляло – звільнення Криму вже почалося: як Україна тиснутиме на Росію навколо півострова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини