Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Севастополі лунають сильні вибухи та постріли: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Севастополі лунають сильні вибухи та постріли: подробиці

Очевидці стверджують, що вибух пролунав у районі Козачої Бухти

4 жовтня 2023, 17:10 comments5342
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Севастополі лунають вибухи. Очевидці говорять ще й про звуки пострілів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російський Telegram-канал "ЧП/Севастополь".

У Севастополі лунають сильні вибухи та постріли: подробиці

Севастополь. Фото: із відкритих джерел

Як стверджують очевидці, вибух пролунав у районі Козачої Бухти, внаслідок чого затремтіли двері. Інші кажуть, що вибух також був чутний у районі Гагарінської та магазину Метро. Зокрема, повідомляють і про постріли.

Варто додати, що військове керівництво України чи інші офіційні особи поки що ніяк не коментували цю ситуацію. Також мовчать і представники російських окупантів.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямку? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини