Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Севастополі чути вибухи: окупанти заявляють про масову "атаку безпілотників"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Севастополі чути вибухи: окупанти заявляють про масову "атаку безпілотників"

Росіяни заявляють, що збили 2 БПЛА над морем

16 лютого 2023, 08:43 comments3233
Поділіться публікацією:

Російська окупаційна "влада" тимчасово окупованого Севастополя заявляє про "атаку безпілотників" і роботу ППО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення гауляйтера Севастополя Михайла Развожаєва.

У Севастополі чути вибухи: окупанти заявляють про масову "атаку безпілотників"

У Севастополі вранці 16 лютого спрацювала система ППО. Фото: із відкритих джерел

"Ситуація наразі: збиті 2 БПЛА над морем. Наші сили та засоби ППО продовжують відбивати атаку", — написав Михайло Развожаєв.

Також на тлі інформації про "атаку дронів" окупанти зупинили рух пасажирських катерів та порома. У зв'язку із цим на зупинках міста утворилися величезні черги.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що може призвести до розпаду Росії – чи є передумови для цього. Експерти детально розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.                                                                                                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло — майже через рік з початку широкомасштабного російського вторгнення, країна-агресор серйозно втратила вагу на міжнародній арені. І ближче до сумних роковин їй обіцяють нові удари. Тим часом громадянам РФ все ще легко отримати шенгенську візу в таких країнах, як Угорщина, Італія та Греція. А російське лобі досі досить сильно у багатьох країнах. Експерти розповіли виданню "Коментарі", де це виражається особливо яскраво і яких прийомів вдається Росія.

Раніше "Коментарі" писали — новий масований наступ Росії приречений на провал: на Заході зробили оптимістичну заяву, натякнувши, що Росія не встигає зібрати ні сили, ні ресурси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини