Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Селидовому ЗСУ контролюють лише 10% міста: ситуація погіршується з кожним днем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Селидовому ЗСУ контролюють лише 10% міста: ситуація погіршується з кожним днем

Ситуація для Сил оборони в Селидовому погіршується з кожним днем

сьогодні, 18:37
Поділіться публікацією:

У Селидовому стало тільки гірше, відзначає воєнкор Богдан Мірошніков. За його словами, ситуація критична і одним захопленням важливого вузла оборони може не обійтися.

У Селидовому ЗСУ контролюють лише 10% міста: ситуація погіршується з кожним днем

Селидове

Як повідомив експерт, ще станом на вчорашній ранок ворог мав вогневий контроль над всіма шляхами з міста, а траса у Вишневому була близькою до перерізання.

"Сьогодні мало що змінилося, хіба що ворог підібрався до неї на відстань 300-400 метрів, що дає змогу працювати навіть зі стрілецької зброї. Тобто фактично траса відрізана", — повідомив Мірошніков.

За його інформацією, головні бої за контроль над останньою трасою відбуваються у північно-західних районах міста.

"11 квартал майже повністю під ворогом. Центр, південь, схід міста — за ворогом. Під умовним контролем залишається не більше 10-15% площі міста. Те, що можна було тримати місяцями, не протрималося й кількох днів. Ось єдиний результат боїв за немаленьке та важливе місто", — відзначив Мірошніков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією німецького аналітика Юліана Рьопке, російські війська увійшли в місто Селидове на Донеччині, яке успішно захищалося з літа. За його інформацією, на деяких будинках російські загарбники почали вивішувати свої прапори.

Також "Коментарі" розповідали, що ситуація в Селидовому погіршується. Тобто клешні навколо цього міста стискаються, а росіяни просуваються і здійснюють вогневий вплив на логістичні шляхи. Перспективи негативні для оборони цього міста, вважають експерти. Збереження життів українських воїнів може вимагати перегляду поточної тактики, включно з відходом на інші позиції.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини