Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни з боями зайшли в місто, яке тримало оборону з літа: всюди розвішують свої ганчірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни з боями зайшли в місто, яке тримало оборону з літа: всюди розвішують свої ганчірки

Росіяни, за інформацією Рьопке, зайшли в Селидове

сьогодні, 18:28
Поділіться публікацією:

Російські війська увійшли в місто Селидове на Донеччині, яке успішно захищалося з літа, повідомляє військовий аналітик німецького видання Bild Юліан Рьопке на платформі Х.

Росіяни з боями зайшли в місто, яке тримало оборону з літа: всюди розвішують свої ганчірки

Бої в Донецькій області

За його словами, 15-та бригада Нацгвардії України "Кара-Даг" протягом кількох тижнів успішно відбивала атаки росіян. Оборона українських сил була настільки потужною, що російські війська змушені були намагатися обійти Селидове з північного та південного напрямків.

Попри це, окупанти не полишили спроб прорватися через район вугільної шахти, розташованої на північний схід від міста. Як зазначає Рьопке, у понеділок росіянам вдалося захопити шахту і, ймовірно, проникнути у приватний сектор на сході Селидового.

"Триває просування російської армії вторгнення в східну частину Селидового. "Кара-Даг" вбиває багатьох, але ще більше [російських солдатів] рухаються до центральної частини міста, в той час як інші продовжують виконувати обхідний маневр, щоб оточити його. Та ж російська тактика, яка спрацювала з більш ніж десятьма іншими містами", — написав Рьопке.

Рьопке також опублікував відео, на якому видно, як російські прапори піднімаються над багатоповерховими будинками в центрі міста.

"Або це піар-хід російських безпілотників і/або проросійськи налаштованих місцевих жителів, або... самі знаєте що", — пише Рьопке.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про важку ситуацію у Селидовому. Буквально напередодні повідомлялося, що російські загарбники підібралися майже впритул до північних кварталів міста Селидове та намагаються їх обійти, щоб у подальшому вийти на трасу Селидове-Покровськ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини