Головна Новини Суспільство Війна з Росією У СБУ показали, як захисники України випалюють ворога (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У СБУ показали, як захисники України випалюють ворога (ВІДЕО)

Спецназівці ЦСО "А" СБУ знищили "нову порцію" ворожої техніки на передовій

31 липня 2022, 11:55
Поділіться публікацією:








Бійці СБУ нарівні із захисниками ЗСУ знищують окупантів на українській землі. Спецпризначенці ЦЗГ "А" СБУ показали, як останні кілька днів знищували російську техніку та коригували артилерійський вогонь за мінометними розрахунками російських окупантів. Як повідомляє портал "Коментарі", відео було опубліковано в Ютуб-каналі СБУ. На кадрах видно роботу ударних дронів та українську артилерію по загарбниках.

У СБУ показали, як захисники України випалюють ворога (ВІДЕО)

СБУ. Фото: з відкритих джерел

"Сиділи росіяни в кущах і думали, що їх ніхто не знайде... Але "іспит з маскування" вони не пройшли — завдяки бійцям Центру спецоперацій "А" СБУ ці окупанти тепер точно злилися з ландшафтом. Лише за кілька днів наші спецназівці знищили ударними дронами два ворожі БТР, три "Урали", а також скоригували артилерійський вогонь за розрахунками російських мінометів", — зазначили у спецслужбі.

Там також нагадали, що минулого тижня спільними зусиллями ЦЗГ "А" СБУ та ВСУ було "відмінусовано" два російські СУ-25.

Читайте також на порталі "Коментарі" — уряд зареєстрував проект Закону про внесення змін до Законів України "Про громадянство України" та "Про забезпечення функціонування української мови як державної" щодо умов ухвалення громадянства України. Що слід зробити Україні після війни (а можливо і в її процесі), щоб наше громадянство стало справді престижним? Щоб за нього хотіли конкурувати, як це роблять за громадянство інших країн? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – українські захисники вдарили по залізничному вузлу під Херсоном у колаборантів паніка.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини