Головна Новини Суспільство Війна з Росією У СБУ назвали два варіанти – що в майбутньому чекає на Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У СБУ назвали два варіанти – що в майбутньому чекає на Путіна

Голова СБУ Василь Малюк вважає, що на "бункерного діда" - Путіна - чекають два варіанти і обидва вони погані

21 грудня 2022, 15:37
Поділіться публікацією:

На Президента Росії Володимира Путіна, який розв'язав війну проти України, чекає міжнародний трибунал або безславна смерть в одному зі своїх бункерів. Третього варіанта для цього диктатора не може бути. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю для телеканалу "1 1" висловив в.о. голови СБУ Василь Малюк.

У СБУ назвали два варіанти – що в майбутньому чекає на Путіна

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Загрався, закрався, зазнався. Це – бункерний дід. Він реально живе у своєму хворобливому світі, і його спіткає два варіанти: або лава підсудних у Гаазі, або безславна смерть десь там у бункері на Алтаї. Все", – заявив Василь Малюк.

За його словами, СБУ у співпраці з іншими правоохоронними органами вже сформувала "унікальну скарбничку" доказів для майбутніх міжнародних кримінальних судів.

Варто зазначити, що вже проведено не одне журналістське розслідування. Журналістам вдалося з'ясувати, що президент Росії Володимир Путін має глобальну мережу секретних бункерів від Москви до Уралу та продовжує будівництво підземних притулків у Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вже сьогодні, 21 грудня, відбудеться раніше неанонсована зустріч президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського у Білому домі. Крім того, очікується виступ Зеленського перед Конгресом США і заява американського керівництва про виділення Україні нового пакету оборонної допомоги, який включатиме ракетні системи Patriot. Про що говорить такий поворот подій , включаючи перший із початку російського вторгнення виїзд Зеленського із країни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін "вирушив на фронт" і зганьбився: про що говорять нові викрутки російської пропаганди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

oooo

21 грудня 2022, 15:51

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини