Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці розповіли, які завдання на війні в Україні Кремль поставив армії до Нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці розповіли, які завдання на війні в Україні Кремль поставив армії до Нового року

Росія намагається закріпитися на тимчасово окупованих територіях і не дати ЗСУ просунутися вперед

30 листопада 2022, 12:55
Поділіться публікацією:

У найближчих планах російських окупантів посилити свою присутність на тимчасово захоплених територіях України, щоб не допустити просування ЗСУ. Також противник поповнює втрати серед воюючих із початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на представника Головного управління розвідки Міноборони Вадима Скибіцького в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

У розвідці розповіли, які завдання на війні в Україні Кремль поставив армії до Нового року

Російські військові. Фото: Getty Images

Вадим Скибицький зазначив, що після відходу з правого берега Дніпра противник завершив перегрупування військ на низці територій – це окуповані частини Херсонської, Запорізької та Донецької області та створили резерви.

"На сьогоднішній день ми відзначаємо досить активне переміщення підрозділів територіальних військ, які були відмобілізовані на території РФ у всіх військових округах", — зазначає Скибицький.

Він додав, що зараз спостерігається переміщення російських військових до Ростовської області, Білгородської області та через територію тимчасово окупованого Криму до Херсонської області.

"Це заходів, які РФ вживає для того, щоб посилити присутність на тимчасово окупованих територіях та заповнити втрати російських військ, які ведуть бойові дії з лютого", — пояснив представник ГУР.

Читайте також на порталі "Коментарі" — демілітаризація та денацифікація – просто слова: у РФ проговорилися, назвавши справжні цілі війни в Україні. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: про що говорять дії України, Заходу, Росії – як ситуація може розвиватися далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини