Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці розповіли, скільки росіян щомісяця мобілізують на війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці розповіли, скільки росіян щомісяця мобілізують на війну в Україні

У ході прихованої мобілізації щомісяця окупантам вдається залучити близько 20 тис. осіб

21 березня 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Прихована мобілізація у Росії триває. Так щомісяця Кремль мобілізує майже 20 тисяч людей. Але це не межі і в РФ активно готуються до майбутніх мобілізаційних заходів. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, йдеться на сайті відомства.

У розвідці розповіли, скільки росіян щомісяця мобілізують на війну в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Процес триває. І під час прихованої мобілізації щомісяця рашистам вдається близько 20 тис. осіб мобілізувати. Додатково. Також вони готують нові мобілізаційні заходи", — заявив Юсов.

Розвідник наголосив, що такі дії свідчать про низьку ефективність російської армії. Армія неефективна, не забезпечена, належним чином не навчена.

За словами Юсова, лише мобілізувати замало. Їх потрібно ще навчити, а тренувальної бази в РФ мало, тому використовується Білорусь та білоруські полігони.

Він додав, що моральний стан російських мобілізованих дуже низький, про що говорять аудіоперехоплення розвідки.

"Вони бачать роботу своїх же "загороджувальних загонів", бачать некомпетентність командування і бачать величезні втрати навколо себе. Про жодні ідейні складові або довіру пропаганді Соловйова і Скабеєвої точно не йдеться", — сказав представник ГУР.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росію знову чекає мобілізація: у США розповіли, чому це лише погіршить становище російських військ.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент Росії Володимир Путін відверто бреше, коли заявляє, що мобілізація посилила міць російської армії. Насправді часткова мобілізація, яка нібито закінчилася в РФ, не створила можливості для досягнення цілей Кремля. У цьому впевнені аналітики Інституту вивчення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини