Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці розповіли, на що тепер роблять ставку російські еліти у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці розповіли, на що тепер роблять ставку російські еліти у війні

У ГУР вважають, що російські еліти розуміють, що перемоги у війні не буде, але сподіваються на "нічию"

13 квітня 2023, 10:10 comments1667
Поділіться публікацією:

Еліти в Росії вже усвідомили, що їхня країна не зможе перемогти у війні проти України і тим більше досягти всі ці цілі, які озвучувало вище керівництво країни. Однак вони все ще сподіваються на "нічию". Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі 24 каналу заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

У розвідці розповіли, на що тепер роблять ставку російські еліти у війні

Кремль. Фото: з відкритих джерел

"На успіх там уже давно ніхто не сподівається, крім, можливо, кількох зовсім хворих людей. Є розуміння фатальної безнадійності. Сподіваються в кращому разі на якусь патову ситуацію чи нічию, коли вдасться зберегти свої власні інтереси. Але те, що це стратегічне поразка для російського військово-політичного керівництва, бізнес-еліти – це вже давно зрозуміло”, – зазначив Андрій Юсов.

Втім, за словами представників ГУР, впливові люди в Росії поки що не готові до опору правлячому режиму.

"Розуміння є, а готовності до опору немає. Максимум поки що — здебільшого готовність до спроб захисту своїх персональних інтересів в обмін на якусь інформацію чи якусь взаємодію. Це вже є. Ну і я думаю, далі буде готовність до більш рішучим діям", — заявив Юсов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "WP" вивчив "злиті" секретні документи : у російсько-українській війні на всіх чекає глухий кут.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент Чехії розповів, що чекає на РФ, якщо відео з стратою полоненого виявиться справжнім.

Раніше "Коментарі" писали – контрнаступ ЗСУ – під питанням: що сталося після "зливу" секретних документів США. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 квітня 2023, 09:24

Російські еліти розуміють, на що роблять ставку в Україні олігархічні і корупційні колаборанти: безальтернативний Зе і його Орки. На нескінченну війну і гроші маразму Байдена. Так вони будуть при владі роками.


Новини