Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці оцінили ймовірність нового наступу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці оцінили ймовірність нового наступу РФ

Українців закликали не забувати, що ми маємо справу з численною армією держави-агресора

17 грудня 2022, 08:40
Поділіться публікацією:

Російська армія може спробувати нового наступу на Україну, але при цьому варто враховувати, що з технологічної та морально-психологічної точки зору стан російського війська погіршився за час війни. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі загальнонаціонального телемарафону, відповідаючи на запитання, чи можуть масовані ракетні атаки росіян бути частиною операції окупантів до нового наступу.

У розвідці оцінили ймовірність нового наступу РФ

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Андрій Юсов зазначив, що завдяки мобілізації, яка проведена в Росії, у Путіна з'явилася додаткова можливість кидати на фронт більше "м'яса", сповнюючи людські втрати.

Щодо ударів по критичній та громадянській інфраструктурі, то таким чином Москва намагається компенсувати успіхи українців, провали власної армії, а також хоче зламати дух українського народу, щоб схилити Офіс президента до переговорів.

"Далі подальші наступальні дії з використанням нового резерву можливі, але здоров'я в російській армії за всі місяці війни вже не те. І якщо російський диктатор прийматиме такі рішення — тим гірше йому. Але ризик такий залишається. Ми маємо справу з численною армією держави-агресора і терориста, тож мають бути готові", — підсумував Андрій Юсов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — різдвяне перемир'я на фронті: у ЗСУ розповіли, як відреагують, якщо буде така пропозиція від противника.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Володимир Путін планує нові наступи: генсек НАТО Столтенберг зробив заяву про війну в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини