Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці назвали справжню причину «бавовни» в окупованому Джанкої
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці назвали справжню причину «бавовни» в окупованому Джанкої

У Джанкої знищено ракети "Калібр", які окупанти везли залізницею.

21 березня 2023, 08:47 comments3756
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому росіянами Джанкої на півночі Криму ввечері 20 березня знищено російські крилаті ракети. Як повідомляє видання "Коментарі", таку інформацію озвучили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

У розвідці назвали справжню причину «бавовни» в окупованому Джанкої

Крим. Фото з відкритих джерел

"Вибух у місті Джанкой на півночі тимчасово окупованого Криму знищив російські крилаті ракети "Калібр НК" під час їх транспортування залізницею", – йдеться у повідомленні.

Українські розвідники пояснили, що "загадковий "бавовна" продовжує процес демілітаризації Росії та готує український півострів Крим до деокупації".

Передувало такому повідомленню ГУР масова поява у місцевих пабликах тривожних повідомлень про серію вибухів, які чули у Джанкої. Окупаційна влада підтвердила, що "був приліт безпілотників", але з ними, за інформацією окупантів, впоралася система ППО.

Варто зазначити, що "Калібр НК" – ракети, які Росія активно використовує для пусків з надводних кораблів Чорноморського флоту. Дальність поразки – понад 2500 кілометрів за наземними цілями та 375 кілометрів за морськими.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Міноборони України відреагували на чутки про швидкий контрнаступ українських захисників.

Також видання "Коментарі" повідомляло — голова Кремля Путін після видачі Міжнародним кримінальним судом (МКС) ордера на його арешт став ще токсичнішим не тільки для всього світу, а й у своїй країні. Представник ГУР Міністерства оборони України Андрій Юсов вважає, що у Кремлі вже почали шукати наступника та шукає його вже не Путін. Чи згодні з таким твердженням ? Яка ймовірність, що Путіна незабаром приберуть – так чи інакше? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини