Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці назвали місяць, коли станеться перелом у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці назвали місяць, коли станеться перелом у війні

Глава ГУР вважає, що війна закінчиться виходом України на межі 1991 року

4 липня 2022, 14:07 comments1150
Поділіться публікацією:

Війна Росії з Україною закінчаться поновленням територіальної цілісності України та виходом Збройних сил України на кордони, які Україна мала з 1991 року. При цьому, якщо говорити про перелом у війні, то він має відбутися у серпні цього року. Як повідомляє портал "Коментарі", таким прогнозом в інтерв'ю "РБК-Україна" поділився голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

У розвідці назвали місяць, коли станеться перелом у війні

Війна в Україні. Фото: Генштаб ЗСУ

Головний український розвідник вважає, що вихід на адміністративні кордони на 1991 рік – це буде кінець тієї авантюри, яку задумали у Кремлі. Якщо ж говорити про терміни, коли Україна може відновити суверенітет на всій своїй території, то Кирило Буданов вважає, що це може статися 2023 року.

Щодо перших видимих результатів, коли Україна почне відвойовувати свої території, то це відбудеться вже у серпні цього року. До кінця літа інтенсивність бойових дій збільшуватиметься, а до кінця 2022 року бойові дії суттєво знизяться.

Читайте також на порталі "Коментарі" – відновлення України – питання зрушило з мертвої точки: з чого починаємо – чому саме зараз. Експерти розповіли, чи є сенс про це говорити вже зараз, коли закінчення війни навіть не проглядається на горизонті та бойові дії продовжуються.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на мужню відсіч окупантам, фактично, вся територія Луганської області сьогодні під російською окупацією. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, які є варіанти розвитку подій на фронті після виходу ЗСУ з Лисичанська і чи будуть мирні переговори, на які всі вже зачекалися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини