Головна Новини Суспільство Війна з Росією У розвідці назвали країни, з якими РФ веде переговори щодо постачання зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці назвали країни, з якими РФ веде переговори щодо постачання зброї

Найголовнішим військовим партнером Росії залишається Іран

16 березня 2023, 14:00 comments3343
Поділіться публікацією:

Одних поставок із Ірану країні-агресору для продовження війни проти України мало. Саме тому Росія активно веде переговори із країнами Близького Сходу та Африки. Зараз Росія дуже сильно відчуває дефіцит боєприпасів та озброєння. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький.

У розвідці назвали країни, з якими РФ веде переговори щодо постачання зброї

Вадим Скибіцький. Фото: з відкритих джерел

"Росія почала відчувати дефіцит боєприпасів, ми точно знаємо, що активно вони працюють з Іраном. Так, справді ведуться переговори з М'янмою, країнами африканського континенту, Близького Сходу. Вони зараз направили свої делегації до Міністерства оборони, Служби зовнішньої розвідки, інших відомств і міністерства, щоб якнайбільше отримати для себе боєприпасів та іншого озброєння", — розповів Скибицький.

За його словами, при цьому Іран продовжує залишатися партнером №1 для Росії. Тегеран продовжує постачати РФ необхідне озброєння, насамперед дрони. Кремль уже давно запитує в Ірану балістичні ракети, але Тегеран зайняв позицію, що чекає, і поки що відмовляється надавати таке озброєння.

Натомість на постачання озброєння, яке запитує Росія, Іран чекає від росіян нового озброєння, технологій атомної енергетики і ракетних програм.                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому стратегічний наступ РФ вже неможливий — що може змінити розклад сил на полі бою.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Захід має збільшити підтримку України – у що виллється провокація із збитим дроном США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини