Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Ростовській області сьогодні голосно: росіяни заявляють про роботу ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ростовській області сьогодні голосно: росіяни заявляють про роботу ППО

В Азовському районі Ростовської області пролунала серія вибухів

28 липня 2023, 18:12
Поділіться публікацією:

В Азовському районі Ростовської області РФ пролунала серія вибухів. При цьому росіяни повідомляють про нібито роботу ППО. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на губернатора Ростовської області Василя Голубєва та місцеві Telegram-канали.

У Ростовській області сьогодні голосно: росіяни заявляють про роботу ППО

У Ростовській області заявили про роботу ППО. Фото: Getty Images

Місцеві Telegram-каналі публікують відео, де чути вибухи та видно клуб чорного диму. Вони повідомляють про чотири сильні вибухи поспіль в Азовському районі.

При цьому губернатор Василь Голубєв повідомляє про роботу ППО окупантів.

"Зафіксовано ураження системами ППО другої ракети — цього разу в Азовському районі. Наслідки уточнюються", – написав він.

Зазначимо, сьогодні ранок для Росії почався з тривожних повідомлень про атаку безпілотника на Москву. Потім з'явилися повідомлення про вибухи в Таганрозі та Самарі.

У центрі Таганрога стався сильний вибух поблизу кафе. Через вибух постраждали 15 людей. РосЗМІ повідомляли, що місце можливого прильоту ракети знаходиться приблизно за 10 км від авіабази. При цьому в Міноборони вже встигли звинуватити у вибуху Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Москву 24 липня атакували безпілотники. Щоправда, як запевняють у Міноборони РФ, без особливих наслідків. А ось у тимчасово окупованому Криму чергові прильоти призвели до чергових вибухових наслідків та евакуації. Цього разу удар зазнав боєприпасів у Джанкойському районі. Минулого тижня по складу з боєприпасами прилітало до Червоногвардійського району півострова. Росія ж уже майже тиждень із розлюченістю атакує портову інфраструктуру України. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/golubev_vu/739
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини