Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Ростовській області підірвали трубопровід: ефектне відео від ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ростовській області підірвали трубопровід: ефектне відео від ГУР

У ростовському Азові підірвано трубопровід: танкери не завантажуються

6 квітня 2024, 12:12
Поділіться публікацією:








Головне управління розвідки повідомило про підрив ще одного військового об'єкта у Росії – нафтопроводу у населеному пункті Азов. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці ГУР Міноборони в ютуб.

У Ростовській області підірвали трубопровід: ефектне відео від ГУР

У Ростовській області підірвали трубопровід. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що у ніч проти 6 квітня в районі н.п. Азов Ростовської області підірвали трубопровід, яким здійснювалося перекачування нафтопродуктів з місцевої нафтобази до танкерів на припортовій території "Азовського морського порту".

Зазначається, що завантаження танкерів нафтопродуктами призупинено на невизначений термін.

Українська розвідка уточнює, що об'єкт використовувався державою-агресором у військових цілях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) наголошується, що атака безпілотниками 2 квітня по нафтопереробному заводу в Республіці Татарстан (а також по підприємству зі збирання дронів), свідчить про перелом у стратегії України щодо завдання ударів по об'єктам у глибокому тилу РФ. У Росії зазвичай загрожують за це будь-якими автомобілями, включаючи захоплення Києва. А думки західних союзників України розділилися. Якщо влада Франції вважає, що російські нафтопереробні об'єкти є законною метою нашої армії, то представники США продовжують твердити, що не підтримують і не заохочують українські удари по території РФ. Про що свідчить сам факт таких ударів, і навіть реакція ними, зокрема із боку Заходу? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — поразка російських літаків на авіабазах: в Інституті вивчення війни відповіли, чи є підтвердження.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини