Головна Новини Суспільство Війна з Росією У російському Пскові знову схвилювалися через атаку дронів: у місті лунали вибухи та стрілянина
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському Пскові знову схвилювалися через атаку дронів: у місті лунали вибухи та стрілянина

У Пскові (РФ) пізно увечері 31 серпня пролунали звуки вибухів

1 вересня 2023, 07:28 comments6383
Поділіться публікацією:

У Пскові (РФ) пізно ввечері 31 серпня було чути сильні вибухи, ймовірно через атаку невідомих безпілотників. У місті стояв гуркіт. За повідомленнями очевидців у місцевих телеграм-каналах, працювала ворожа ППО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У російському Пскові знову схвилювалися через атаку дронів: у місті лунали вибухи та стрілянина

Атака безпілотників на Псков. Фото з відкритих джерел

Місцеві жителі розповідали, що періодичні вибухи супроводжувала стрілянина зі стрілецької зброї. Найбільше стрілянину було чути в районі військової частини та аеродрому.

Такі повідомлення про атаку безпілотників є продовженням історії, адже місто вже атакували безпілотники 30 серпня. Тоді російська ППО не впоралася з масованою атакою по всій Росії, кілька дронів потрапили точно в ціль у Пскові. Внаслідок ударів було знищено або отримали серйозні пошкодження кілька військово-транспортних літаків Іл-76.

Лише згодом з'явилася реакція місцевої влади. Губернатор Псковської області Михайло Ведерніков написав у себе в Telegram про те, що над мікрорайоном Хрести, де розташований аеропорт, було помічено підозрілий "поодинокий непізнаний об'єкт". Мабуть, по ньому росіяни і відкрили вогонь, побоюючись серйозних наслідків.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час масштабної атаки дронів вночі 30 серпня, зафіксованої в різних областях РФ, сили та засоби ППО не змогли збити безпілотники, які на аеродромі "Псков" знищили кілька військово-транспортних Іл-76. Ці БПЛА не помітили, ймовірно, через зосередження росіян ППО саме на прикритті своєї столиці. Такого висновку дійшли експерти Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ натякнули РФ на знищення всього Чорноморського флоту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини