Головна Новини Суспільство Війна з Росією У російському Підмосков'ї знову паніка через дрона: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському Підмосков'ї знову паніка через дрона: подробиці

У російському Підмосков'ї місцеві жителі говорять про вибух через дрон

21 червня 2023, 08:12
Поділіться публікацією:

Жителі Підмосков'я чули сильний вибух у небі над населеним пунктом Лукіно в районі Нової Москви вранці 21 червня. Причиною інциденту називають невідомий безпілотник. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал Mash.

У російському Підмосков'ї знову паніка через дрона: подробиці

Атака дронів. Фото: Getty Images

Місцеві жителі розповіли пропагандистам про те, що у небі над селом у Підмосков'ї був вибух, який почули приблизно о 5-й ранку. На місці падіння уламків летального апарату працюю оперслужби.

"За нашою інформацією, це безпілотник, що впав поблизу — у районі річки Пахра", — йдеться у публікації.

Російські пропагандисти також розповідають і про інших безпілотників, що нібито було знищено в районі селища Калінінець Наро-Фомінського округу Підмосков'я. А ось уламки першого було виявлено приблизно за 20 км від них.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вперше москвичі зазнали страху від атаки дронів 30 травня, коли ранок у Москві та Підмосков'ї почався з вибухів, повідомлялося про масову атаку безпілотників.

Також видання "Коментарі" повідомляло – масована атака дронів на Москву змусила росіян понервуватись. З'явилася реакція Кремля, традиційно бравурна від Міноборони РФ. У свою чергу Офіс президента України відверто тролює країну-агресора, у Вашингтоні щодо цієї атаки висловилися досить стримано, а в Лондоні завили, що Україна має право на подібні дії. Про що свідчить реакція сторін? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – про що говорять почастішали удари дронів і ракет: головні висновки атаки дронів по Москві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини