Головна Новини Суспільство Війна з Росією У російській армії паніка: окупанти тікають з війни цілими ротами (аудіоперехоплення)
commentss НОВИНИ Всі новини

У російській армії паніка: окупанти тікають з війни цілими ротами (аудіоперехоплення)

Російський військовий у розмові з матір'ю зізнався у російській армії панує паніка, військові масово тікають

16 липня 2022, 15:30 comments1532
Поділіться публікацією:

Російські окупанти збираються масово тікати з війни в Україні. Вони панікують і хвилюються через великі втрати на передовій, а також скаржаться на командирів, які через свої амбіції та бажання отримати нагороду готові жертвувати людьми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

У російській армії паніка: окупанти тікають з війни цілими ротами (аудіоперехоплення)

Російські війська. Фото: Getty Images

Так у розпорядженні української розвідки з'явився аудіоперехоплення, на якому російський військовий зізнається своїй матері, що він разом зі своїм підрозділом збирається тікати з війни.

При цьому його мати відмовляється розуміти та закликає не робити дурниць і залишитися на війні. Коли її син намагається пояснити, що в Україні перебувати вже нестерпно і, що рішення бігти – це не тільки його, а дуже багатьох товаришів по службі, то мати перебиває сина і говорить про погану карму, якщо той все ж таки втече, адже тоді він знову стане зрадником Батьківщини.

Військовий розповідає, що, якщо він і залишиться на війні, то буде удвох із командиром, бо всі решта втечуть. Солдат каже, що прикладом втеч вже безліч, тікають сотнями. Частина військових вже у Калінінграді, вони звільняються з армії.

"Втекло вже понад 100 людей. Тобто, 100 людей вже перебувають у Калінінграді. Когось звільняють, когось ще щось. Це тільки взвод. Таких три взводи! Третій, мабуть, повністю піде, другий — там небагато людей залишиться. Нас має бути 30 людей, залишилося 10. Решту чи поранено, чи вбито", — додав солдат.

На заяву сина про те, що на передовій багато загиблих серед росіян мати окупанта не дуже засмучується через це і заявляє, що треба воювати до кінця: "Назвався вантажем, лізь у кузов".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська ракета потрапила до цивільного об'єкту – Одеса у чорному диму: подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло — екс-глава Служби зовнішньої розвідки України: Москва висунула Києву жорсткий ультиматум .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ivan

17 липня 2022, 11:42

"Солдат каже, що прикладом втеч вже безліч," - який бавовна це написав. Це ж пекельне борошно Источник: https://society.comments.ua/news/warrussia/v-rossiyskoy-armii-panika-okkupanty-begut-s-voyny-celymi-rotami-audioperehvat-700467.html © Comments.ua

Ivan

17 липня 2022, 11:41

Хто у вас працює "складачем текстів" та перекладачем ???? Другокласник???? "Назвався вантажем, лізь у кузов". Це що????? Источник: https://society.comments.ua/news/warrussia/v-rossiyskoy-armii-panika-okkupanty-begut-s-voyny-celymi-rotami-audioperehvat-700467.html © Comments.ua


Новини